Rene Schipper
Met een achtergrond in ICT, techniek en interesse in websites en social media is mijn passie voor digitale media en technologie niet heel vreemd.. Ik lees, denk, schrijf en praat graag (en veel) over digitale media en technologie en alle onderwerpen die daar omheen liggen zoals marketing, online marketing, beïnvloedingstechnieken en social media.

 

De digitale ontwikkelingen gaan snel, super interessant om te volgen, te ontdekken en te delen hoe je hiermee ambitie kunt waarmaken en resultaat kunt behalen.

 

Anderen inspireren, het delen van mijn kennis en het effectief inzetten van digitale marketing technieken en hiermee merken en bedrijven online bekendheid en resultaat te geven is mijn grote passie.

Dit doe ik..
Al jaren ben ik online actief en die ontwikkelingen boeien me mateloos en ik ben erg gelukkig dat ik hier elke dag mee bezig mag en kan zijn. De basis is voor mij altijd een gezonde dosis nieuwsgierigheid, een beetje eigenwijsheid, ontdekken en kennis delen geweest.

 

In 2010 ben ik met deze eigenschappen gestart met Fidene, al deed ik die jaren daarvoor ook al wat kleinere projecten hiermee. Met Fidene hielp ik ondernemers, bedrijven en ondernemende werknemers resultaat te behalen met online marketing en inzet van digitale media door het geven van training, interim opdrachten en het delen van mij kennis als spreker.

Persoonlijk
De rust en energie die ik krijg van mijn drie kinderen helpt me enorm in mijn eigen ontwikkeling; hoe kinderen omgaan met anderen, vragen stellen, kunnen relativeren en eerlijk zijn helpt me enorm en geeft me dagelijks inspiratie en kan daardoor genieten van de mooie dingen in het leven. En minstens zo belangrijk; ik probeer hier ook echt de tijd voor te nemen Dat je jezelf die tijd gewoon moet geven is wel duidelijk, te makkelijk nemen andere (uiteindelijk minder belangrijke) dingen alle tijd in beslag.

 

De ontwikkeling van eigen kinderen en zelf daarmee ook actief mee bezig zijn vormt dus ook een belangrijk onderdeel van mij. Tot een paar jaar terug (dit klinkt minder ver weg dan vroeger…) was ik erg sportief en op hoog niveau actief in volleybal en beachvolleybal, tegenwoordig door tijdgebrek, kinderen, werk vooral sport-volger en kijker.

 

Die laatste twee dingen dan wel net zo fanatiek als in mijn actieve tijd.

Berichtje? Prima..