Clicky

Persoonlijke Linkedin uitnodiging met mobiel

Een persoonlijke uitnodiging op Linkedin wordt nog steeds gewaardeerd door velen en heeft (mijn inziens) ook nog steeds een meerwaarde. Ook via de mobiele app van Linkedin is het mogelijk om een persoonlijke uitnodiging te versturen.

Persoonlijk uitnodigen via Linkedin app

Als je een interessant profiel tegenkomt tijdens het bladeren door Linkedin en je klikt deze aan zie je meteen die mooie ‘connect’ knop staan… heel verleidelijk om meteen op te klikken. Maar dan verstuur je een onpersoonlijke uitnodiging! Om een persoonlijk bericht aan je uitnodiging toe te voegen klik je op het pijltje achter connect om een extra menu te openen.

linkedin persoonlijk uitnodigen mobiel

Tik je op deze knop dan zie je het volgende scherm te zien.

linkedin persoonlijk uitnodigen mobiel

Klik op ‘Uitnodiging aanpassen’ of (Personalize invite) en je krijgt de mogelijkheid om een persoonlijk bericht te sturen.

linkedin persoonlijk uitnodigen-mobiel-003

Klik rechtsboven op ‘Send’ of ‘Verzenden’ en je personlijke uitnodiging is verzonden. Let wel even op want het lijkt alsof deze niet is verzonden. Klik linksboven op het ’terug-pijltje’ en zie dat in het profiel je aanvraag voor connectie op ‘Pending’ staat… de uitnodiging is dus wel verzonden.

 

Ook moet de mobiele app van Linkedin is het dus gewoon mogelijk om iedereen een persoonlijke uitnodiging te sturen. Hoe je dit op de desktop doet is na te lezen in; persoonlijk uitnodigen op Linkedin; zo werkt het!

Rene Schipper
Volg me


Berichtje? Prima..