Clicky

Eigen geplaatste Linkedin updates terug vinden

Eigen geplaatste Linkedin updates vinden

En weer laat Linkedin iets verdwijnen op Linkedin.com; na Signal (om updates buiten je eigen netwerk te zien) en Events schakelt Linkedin nu de mogelijkheid uit om je eigen updates terug te zien uit. Hoe kun je eigen updates wel weer vinden?

Eigen updates niet meer zichtbaar in de activiteiten op je profiel

Voorheen kon je de laatste updates die jij had geplaatst op Linkedin via je eigen profiel terug kijken. Deze optie was ook al beperkt omdat je niet alle updates zag maar Linkedin heeft deze optie helemaal weg gehaald. De uitleg van Linkedin;

In het kader van onze voortdurende inspanningen om een betere Linkedin ervaring te bouwen verwijdert Linkedin de activiteitenfeed van het Linkedin profiel. We weten dat sommige leden graag de mogelijkheid hebben om hun recente activiteiten te tonen op hun profiel dus we onderzoeken nieuwe manieren om dit mogelijk te maken. In de tussentijd kunnen leden hun recente activiteiten zien door te klikken op ‘uw updates’ vanaf de Linkedin homepage/startpagina.

Persoonlijke updates zijn nog steeds in te zien

Persoonlijke update zijn te bekijken via de optie in het menu ‘Profiel’ in de werkbalk van Linkedin. Je ziet hier de geplaatste updates (en likes, reacties en delen). De updates gaan tot 1 maand terug in de tijd.

eigen geplaatste updates linkedin

 

Eigen updates nakijken, zeker de moeite waard

Het is altijd goed om je eigen updates één in de zoveel tijd te controleren en te kijken hoe deze op dat moment bij jou binnen komen. Wat straal je uit met een update en wat doet dit met je imago?

Rene Schipper
Volg me


Berichtje? Prima..