Spreker social media en online marketing

De passie die ik voor mijn vak heb laat ik graag zien als spreker bij een netwerkevent, klantendag of congres. Een eerlijk verhaal met enthousiasme verteld waarin ik graag de interactie met het publiek aan ga; ik laat niet alleen zien hoe mooi social media en online marketing kan zijn maar laat vooral zien hoe je dit praktisch kunt toepassen. Je relaties, klanten of collega’s kunnen er na afloop altijd direct mee aan de slag en ik heb ze zeker aan het denken gezet!

De online wereld gaat ontzettend snel en daarom maak ik elke presentatie op maat en actueel voor de betreffende groep. Actuele voorbeelden en cases uit de branche probeer ik te integreren om zo een tastbaar en goed verhaal te krijgen.

Geen gouden bergen maar spreken vanuit kennis en ervaring

Voor een groep staan en je verhaal houden over een onderwerp vraagt wel iets van mij; altijd op de hoogte zijn van de laatste feiten op het gebied van social media en online marketing. Ik vertel een verhaal alleen vanuit kennis en ervaring, geen mooie praatjes maar praktische feiten.

Gastdocent en gastspreker

Ik spreek en deel graag mijn kennis met MBO, HBO en Post-HBO studenten over social media en online marketing. Wat zijn de mogelijkheden van het internet en hoe is dit voor ondernemers en ondernemende mensen te gebruiken.

 

 

Interessante inzichten en praktische tips gekregen over social media door @reneschipper gepassioneerde professional!
Mary Lou Leistikow, Qreacom
Ben ondertussen een trouwe bezoeker #fsmi, maar ik hoor iedere keer weer nieuwe dingen. @ReneSchipper blijft inspireren!
Susan Penninkhof, Sprakeloos
Wat een zinvolle presentatie heb je gegeven @ReneSchipper! Waardevolle tips. #fb #twitter #LinkedIn #fsmi
Briegitte Masselink
Wervelwind van kennis over social media, linkedin in bijzonder. Mooie vragen en veel wijzer geworden!! Thnx @reneschipper
Martine Witteveen
Potverdikkie, die @ReneSchipper van #fidene weet waar hij over praat #zakelijksocialmedia Zeer heldere presentatie!
Joost van Kreij