spreker event social media online marketing

De passie die ik voor mijn vak heb laat ik graag zien als spreker bij een netwerkevent, klantendag of congres. Een eerlijk verhaal met enthousiasme verteld waarin ik graag de interactie met het publiek aan ga; ik laat niet alleen zien hoe mooi social media en online marketing kan zijn maar laat vooral zien hoe je dit praktisch kunt toepassen. Je relaties, klanten of collega’s kunnen er na afloop altijd direct mee aan de slag en ik heb ze zeker aan het denken gezet!

De online wereld gaat ontzettend snel en daarom maak ik elke presentatie op maat en actueel voor de betreffende groep. Actuele voorbeelden en cases uit de branche probeer ik te integreren om zo een tastbaar en goed verhaal te krijgen.

Geen gouden bergen maar spreken vanuit kennis en ervaring

Voor een groep staan en je verhaal houden over een onderwerp vraagt wel iets van mij; altijd op de hoogte zijn van de laatste feiten op het gebied van social media en online marketing. Ik vertel een verhaal alleen vanuit kennis en ervaring, geen mooie praatjes maar praktische feiten.

Gastdocent en gastspreker social media en online marketing

Ik spreek en deel graag mijn kennis met MBO, HBO en Post-HBO studenten over social media en online marketing. Wat zijn de mogelijkheden van het internet en hoe is dit voor ondernemers en ondernemende mensen te gebruiken.