Dubbele (dat is 2x…) Social Media en Online Inspiratie

Fidene Social Media Inspiratie avond

(bijna) Vijf jaar geleden… starte ik Fidene en heb ik voor het eerst een Social Media Inspiratie avond georganiseerd welke ik door het succes (en omdat het erg leuk is om te doen) maar elk kwartaal ben gaan doen. Door drukke werkzaamheden is dat er de laatste kwartalen niet meer van gekomen en dat gaan we nu inhalen want… het worden gewoon TWEE avonden!! dinsdagavond 29 en woensdagavond 30 september volop social media inspiratie en vooral kennis delen.

De ontwikkelingen met social media en online marketing volgen elkaar nog steeds in hoog tempo op. De verschillende platformen zien er eigenlijk compleet anders uit en werken ook vaak behoorlijk anders dan 5 jaar geleden.

Twee Social Media avonden met verschillende niveaus

Om niet twee avonden achter elkaar hetzelfde verhaal te houden heb ik besloten dat het twee verschillende avonden gaan worden met beide een eigen niveau.

  • Eén avond met als hoofdonderwerpen Twitter en Linkedin maar ook hier zullen algemene online technieken en mogelijkheden worden besproken (29 september)
  • Eén avond over de toekomst van social media en online marketing en Facebook (voor zakelijk gebruik) 30 september)

Maar… op beide avonden zal ik over de betreffende onderwerpen voor iedereen genoeg nuttige informatie geven waar hij/zij de volgende 48 uur direct mee aan de slag kan!

Ideeën, inspiratie en nieuwe inzichten geven om beter resultaat te behalen online, dat is de insteek van beide avonden!

Social Media Inspiratie I – dinsdag 29 september

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op Twitter en Linkedin? Aan de hand van praktische voorbeelden laat ik zien hoe je deze platformen effectief in kunt zetten. Wat moet je doen en wat moet je vooral niet doen om resultaat te behalen?

Na afloop ga jij naar huis met veel nieuwe waardevolle informatie, inspiratie en weet ik zeker dat je gaat nadenken over het gebruik en de inzet van Twitter en Linkedin.

Social Media Inspiratie II – woensdag 30 september

De toekomst voorspellen is lastig… maar ik ga wel een poging doen; aan de hand van recente ontwikkelingen en nieuwe technieken vertel ik waar de toekomst van social media en online marketing heen gaan. Gedrag, video, afbeeldingen en andere visuals, invloed, data, hoeveelheid, aanpassing van de platformen aan ons de gebruikers en veel meer zal besproken worden.

Hoe kun jij met je bedrijf optimaal profiteren van de ontwikkelingen bij Facebook? Facebook is inmiddels veel meer dan het sociale netwerk met het blauwe logo; Messenger, Groups, Instagram en WhatsApp behoren allemaal tot de Facebook familie met de eigen ontwikkelingen en mogelijkheden.

Welke kansen biedt Facebook voor Business to Business (B2B) en wat zijn de andere marketing mogelijkheden?

Programma en inschrijving Inspiratie avond

Het programma van beide avonden ziet er als volgt uit:

Locatie Restaurant ‘de Vier Seizoenen’ Kerklaan 1 Twello
Kosten Entree, koffie en inspiratie zijn GRATIS
19.40 Ontvangst met koffie en thee
20.00 Start Inspiratie
21.30 Netwerken en borrel

Twee avonden vol met ontwikkelingen, praktische voorbeelden, kennis delen en natuurlijk inspiratie. Interesse in beide avonden? Schrijf je gerust in voor beide avonden!

Vijf jaar Fidene… en met die 5 gaan we iets doen!!

Het vijfjarig bestaan van Fidene kan ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Op 1 november 2015 is dit 5-jarig bestaan echt een feit maar deze twee avonden starten we met een aantal leuke verrassingen om dit te vieren. Speciaal voor jou als bezoeker van één van deze avonden maak jij kans op iets zeer interessants!

Inschrijven voor de Social Media Inspiratie

Ben jij aanwezig op één of beide avonden? Nodig je relaties uit om ook te komen of deel dit artikel via deze knoppen!
Volg me


Berichtje? Prima..