Voorkom dubbele updates op je Facebook pagina

Voorkom dubbele updates op Facebook
Ken je dat; je plaatst een update op je Facebook pagina en ziet geen voortgang met als conclusie dat je niet weet of je update geplaatst is of niet.

Je besluit om de de update nog een keer te proberen om te kijken of het nu goed gaat. Vaak is het resultaat dat je een dubbele update hebt staan en met een beetje ‘pech’ komen op beide berichten de eerste likes al binnen. Dit kun je voorkomen!

Stel voor je Facebook pagina ‘meldingen ontvangen’ in

Via de like knop op je eigen pagina heb je nog meer mogelijkheden dan alleen maar de pagina leuk te vinden. Je kunt ook instellingen om meldingen te ontvangen op het moment dat er een nieuwe update geplaatst is op de pagina.

Facebook meldingen ontvangen

Als je deze meldingen voor je eigen pagina aan hebt staan krijg je op het moment dat de update geplaatst is op je eigen Facebook pagina een melding in het meldingsvenster en een pop-up linksonder in je Facebook scherm.

 

Andere mogelijkheden met deze instelling

Je kunt deze instelling natuurlijk ook toepassen op pagina’s waarvan jij geen enkele update wilt missen, deze bijv. Bij je vrienden heb je de mogelijkheid om voor ‘Goede vrienden’ een melding te krijgen (zelf heb ik dit uitstaan) voor pagina’s kun je dit ook toepassen via deze optie.

Met het instellen van deze optie voorkom je dat je dubbele updates plaatst omdat je direct de melding ziet op het moment dat de update echt geplaatst is.

Volg me


Berichtje? Prima..