Facebook pagina; lokaal bedrijf of organisatie?

Facebook pagina lokaal business of organisatie

Lokaal bedrijf of Bedrijven en organisaties? Plaats of een Pagina?

Meteen bij het aanmaken van een pagina moet je een keuze maken. Deze instellingen kunnen altijd achteraf nog worden aangepast.

Lokaal bedrijf of Bedrijf en organisatie?

Denk bij deze keuze aan je markt; heb je een winkel of restaurant die vanuit de eigen plaats werkt, dan kies je voor een lokaal bedrijf. Staat de deur van je kantoor open en kunnen klanten tijdens bepaalde uren vrij naar binnen komen (zonder een afspraak te maken); kies voor lokaal bedrijf.

Moet een klant een afspraak maken om op bezoek te komen; kies voor Bedrijven en organisaties.

Moet ik het adres invoeren op de pagina?

Als je voor een aangemaakte pagina het adres invult zal de pagina automatisch een plaats worden waar mensen met een Facebook account via de mobiel kunnen inchecken. Als je bij de adresgegevens op de pagina echter het vinkje ‘deze kaart op de pagina weergeven’ uitzet wordt de pagina niet als plaats weer gegeven maar als pagina (in de zoek functie van Facebook).

Heeft het bedrijf een fysiek adres waar mensen naar toe kunnen komen voor een (van te voren gemaakte) afspraak; vul de adresgegevens in en zet het vinkje uit. Als iemand via Facebook zoekt naar de adresgegevens zijn deze snel te achterhalen.

 

Volg me


Berichtje? Prima..