Andere Facebook pagina’s leuk vinden en reageren als pagina

Andere pagina's als pagina leuk vinden

Als persoon kun je pagina’s leuk vinden maar ook als pagina zelf is dit mogelijk. Waarom zou je dit doen, hoe doe je dit en wat zijn de mogelijkheden?

Waarom als pagina andere pagina’s leuk vinden?

Er zijn meerdere redenen maar de beste reden is omdat het daardoor makkelijker is om in berichten op je pagina deze andere pagina’s te taggen. Facebook heeft wel eens problemen om een pagina te vinden als je deze probeert te taggen in een bericht, als je de pagina al leuk vindt heb je dit probleem veel minder.

Facebook altijd gebruiken als persoon en niet als pagina!

Op Facebook ben ik standaard altijd mijzelf. Boven in de Facebook werkbalk zie je dit door het zichtbaar zijn van je eigen (profiel)foto en naam. Dit heeft voordelen boven het werken als pagina zoals het bekijken van interesselijsten, werken in groepen, Facebook advertenties en nog veel meer.

facebook inloggen als persoon

En toch kun je gewoon ook berichten liken, reageren pagina’s leuk vinden als een pagina…

Een bericht liken of reageren als Facebook pagina

Je wil wel eens een update van een pagina liken als je pagina? Dit kan gelukkig gewoon terwijl je ingelogd bent als persoon op Facebook en wel als volgt:

Klik op je kleine profielfoto onder een update (die zie je alleen als je ook het beheer hebt over een pagina)

facebook update liken reageren als pagina

Selecteer uit de lijst van pagina’s de juiste pagina.

Facebook update liken als pagina

Je ziet zichtbaar dat je nu de update bekijkt als de pagina. Als je nu op Like of Comment klikt doe je dit als deze pagina.

facebook update reageren als pagina

 

Een Facebook pagina liken als (je eigen) pagina

Wil je een pagina leuk vinden vanuit je eigen pagina om zichtbaar te zijn bij die andere pagina en om deze pagina terug te zien in het nieuwsoverzicht van je pagina moet je het volgende doen.

Ga naar het zoekvenster en zoek de pagina op die je leuk wilt vinden. Ga naar de pagina, klik op de 3 … en klik op ‘Like as your page’. Als je meerdere pagina’s in beheer hebt krijg je een keuze met welke pagina je dit wilt gaan doen. Kies de pagina uit de lijst en klik op ‘Save’.

Facebook pagina als pagina liken

Overzicht van pagina’s

Onderaan je pagina aan de linkerkant staat een overzicht van alle pagina’s die je als pagina leuk vindt. Via het pijltje kun je dit overzicht beheren.

Overzicht Facebook pagina likes

Volg me


Berichtje? Prima..