Rene Schipper digital marketeer
Ik lees, denk, schrijf en praat graag (en veel) over digitale media en technologie en alle onderwerpen die daar omheen liggen zoals marketing, online marketing en social media.
De digitale ontwikkelingen gaan snel, super interessant om te volgen, te ontdekken en te delen hoe je hiermee ambitie kunt waarmaken en resultaat kunt behalen.
Anderen inspireren en het effectief inzetten van digitale marketing technieken en hiermee merken en bedrijven online bekendheid en resultaat te geven is mijn grote passie.
Digital Marketing0%
Project Management0%
Content Creatie0%
Growth Hacking0%
Social Media0%
Presenteren0%
spreker facebook technologie rene schipper

Wat doet Rene Schipper?

 

Al jaren ben ik online actief en de ontwikkelingen boeien me mateloos en ik ben erg gelukkig dat ik hier mijn werk van heb kunnen maken. De basis is voor mij altijd een gezonde dosis nieuwsgierigheid, ontdekken en kennis delen geweest.

 

Vier jaar geleden ben ik met deze eigenschappen gestart met Fidene. Met Fidene help ik ondernemers, bedrijven en ondernemende werknemers resultaat te behalen met online marketing en inzet van digitale media

rene schipper mobile

Met kennis, enthousiasme en bevlogenheid begeleidt ik bedrijven van groot tot klein in het social proof worden van de manier van werken en hiermee daadwerkelijk resultaat behalen.

Persoonlijk

 

De rust en energie die ik krijg van mijn drie kinderen helpt me enorm in mijn eigen ontwikkeling; hoe kinderen omgaan met anderen,  vragen stellen, kunnen relativeren en eerlijk zijn helpt me enorm en geeft me dagelijks inspiratie en kan daardoor genieten van de mooie dingen in het leven. En minstens zo belangrijk; ik probeer hier ook echt de tijd voor te nemen Dat je jezelf die tijd gewoon moet geven is wel duidelijk, te makkelijk nemen andere (uiteindelijk minder belangrijke) dingen alle tijd in beslag.

 

De ontwikkeling van eigen kinderen en zelf daarmee ook actief mee bezig zijn vormt dus ook een belangrijk onderdeel van mij. Tot een paar jaar terug (dit klinkt minder ver weg dan vroeger…) was ik erg sportief en op hoog niveau actief in volleybal en beachvolleybal, tegenwoordig door tijdgebrek, kinderen, werk en een (geslaagde) knieoperatie vooral sport volger en kijker.

 

Die laatste twee dingen dan wel net zo fanatiek als in mijn actieve tijd.