selfissimo rene schipper fidene

Digitale media en technologie

 

Ik lees, denk, schrijf en praat graag (en veel) over digitale media en technologie en alle onderwerpen die daar omheen liggen zoals marketing, online marketing en social media.

 

Hoe snel zullen de ontwikkelingen de komende jaren gaan en kan iedereen het allemaal bij houden..?

 

Hoe kunnen wij techniek in allerlei soorten en maten voor ons laten werken zodat alles effici├źnter en effectiever zal gaan. Zoals de fabrieken in de jaren 50 en 60 echt voor ons gingen werken.

 

Bijzonder interessant om dit proces te zien en mee te maken.

spreker facebook technologie rene schipper
rene schipper mobile

Wat doet Rene Schipper?

 

Al jaren ben ik online actief en de ontwikkelingen boeien me mateloos en ik ben erg gelukkig dat ik hier mijn werk van heb kunnen maken. De basis is voor mij altijd een gezonde dosis nieuwsgierigheid, ontdekken en kennis delen geweest.

 

Vier jaar geleden ben ik met deze eigenschappen gestart met Fidene. Met Fidene help ik ondernemers, bedrijven en ondernemende werknemers resultaat te behalen met online marketing en inzet van digitale media

Met kennis, enthousiasme en bevlogenheid begeleidt ik bedrijven van groot tot klein in het social proof worden van de manier van werken en hiermee daadwerkelijk resultaat behalen.

Persoonlijk

 

De rust en energie die ik krijg van mijn vriendin en 3 kinderen helpt me enorm in mijn eigen ontwikkeling; hoe kinderen omgaan met anderen,  vragen stellen, kunnen relativeren en eerlijk zijn helpt me enorm en geeft me dagelijks inspiratie en kan daardoor genieten van de mooie dingen in het leven. En minstens zo belangrijk; ik probeer hier ook echt de tijd voor te nemen Dat je jezelf die tijd gewoon moet geven is wel duidelijk, te makkelijk nemen andere (uiteindelijk minder belangrijke) dingen alle tijd in beslag.

 

De ontwikkeling van eigen kinderen en zelf daarmee ook actief mee bezig zijn vormt dus ook een belangrijk onderdeel van mij. Tot een paar jaar terug (dit klinkt minder ver weg dan vroeger…) was ik erg sportief en op hoog niveau actief in volleybal en beachvolleybal, tegenwoordig door tijdgebrek, gezin, werk en knieproblemen vooral sport volger en kijker.

 

Die laatste twee dingen dan wel net zo fanatiek als in mijn actieve tijd.