Karwei commercial 2014

Drie commercials die wel heel veel op elkaar lijken

Reclame op TV heeft voor mij iets bijzonders gekregen de afgelopen jaren en eigenlijk kan ik daar niet meer ‘normaal’ naar kijken. Hier zullen wel meer marketeers ‘last’ van hebben gok ik zo. Vorige week had ik weer zo’n moment met drie reclames in één blok.

De volgorde weet ik niet exact meer maar de volgende drie commercials kwamen in één blok voor maar voor mij leken ze allemaal erg op elkaar en zeker voor één merk is het bijzonder.

C&A commercial herfst 2014

Vroeger bekend geworden met Johny en Rijk, in 2014 volgen ze anderen in plaats van zelf iets nieuws te bedenken.

Karwei commercial 2014

Volgens mij bekend als bouwmarkt willen ze waarschijnlijk een ander imago proberen op te bouwen… ik dacht dat het om de kleding ging 😉

Commercial H&M herfst 2014

Wie de eerste was weet ik niet meer maar als je weet dat veel van je concurrenten dezelfde soort reclame heeft bedenk je toch iets anders? De video hieronder is de Engelstalige versie… de Nederlandse kon ik zo snel niet vinden.

Dit zijn niet de enige drie bedrijven die een commercial maken met de rondvliegende prijzen, als jij er meer weet vul maar aan.

Comments